Rreth Nesh

Genom operon që nga viti 2018, kryesisht me projekte të tregut vendor nga industri dhe sfera të ndryshme. Genom ka marrë pjesë edhe në  projekte jashtë vendit duke treguar suksese të mëdha.
Kërkesa juaj, prioriteti ynë!

genom
Pse Genom
Suksesi i ynë është i ndertuar në besimin e klientev tonë
Klientë të knaqur në keto sherbime

Ueb-Dizajn

95%

Ueb-programim

98%

Rrjete Sociale

93%

Seo

93%
Genom

Creative Agency
we solve your problem
in product design

About

Genom operon që nga viti 2018, kryesisht me projekte të tregut vendor nga industri dhe sfera të ndryshme. Genom ka marrë pjesë edhe në  projekte jashtë vendit duke treguar suksese të mëdha.

Info:

Ferizaj, 70000

+383 49 610 778
info@genomcode.com