Postimet e fundit

Gabimet CEO

Gabimet që i bën çdo CEO

Pa dyshim udhëhqja e një biznesi nuk është e lehtë, duke marrë parasysh përgjegjësitë dhe vendimet e shumëta që duhet marrin CEO-t ndonjëherë ka vend edhe për gabime, por gjithmonë duhet mësuar nga gabimet.Një CEO gjithmonë duhet jetë duke mësuar dhe duke u përshtatur me botën e biznesit e cila është ndryshuar çdo minutë. Për të shmangur gabimet është e nevojshme ti dimë gabimet më të shpeshta që i bën çdo CEO 1.Kërkimi i rrugës së shpejtë për sukse ...

Gjuhët programuese

4 Gjuhët programuese që ëshë mir ti dini

--Cilat janë gjuhët më të mira programuese për ti mësuar në 2021-- Në një botë e cila gjithmonë është duke ndryshuar secila gjuhë programuese që është e përfolur ka kërkersë për tu perdorur diku, dhe nuk mund të gaboni nëse e mësoni cilën do prej tyre. Por gjithmonë do të ketë gjuhë që kan kërkesë më të madhe në treg për shkak të arsyejeve të ndryshme. Më poshtë ne kemi bërë një listë të disa gjuhëve programuese të cilat janë duke u rri ...

IGTV ads

Igtv Ads

Gjërat që duhet ti dini rreth reklamave të Instagramit në platfromën IGTV ads Gjërat që duhet ti dini rreth reklamave në IGTV-Instagram IGTV ads i cili u prezantua për herë të parë në 2018 dhe është i njohur si aplikacioni i Instagramit vetëm për video, i cili funksionon edhe në aplikacionin e Instagramit duke e lejuar shikimin e videove më të gjata sesa që janë të lejuara në feed. Kjo platformë është menduar si zgjidhje e monetizimit të kontentit nga k ...

Genom

Creative Agency
we solve your problem
in product design

About

Genom operon që nga viti 2018, kryesisht me projekte të tregut vendor nga industri dhe sfera të ndryshme. Genom ka marrë pjesë edhe në  projekte jashtë vendit duke treguar suksese të mëdha.

Info:

Ferizaj, 70000

+383 49 610 778
info@genomcode.com