genom

we set out to help you...

Blog-Genom
Zgjidhje unike të problemeve

Çdo problem i juaji behet prioriteti i yne, të gjitha kërkesat e juaja mirren me seriozitet dhe i krijohen zgjidhjet më të shpejta dhe me adekuate.

Pse Genom?

Ne e kuptojmë biznesin dhe teknologjinë, kemi punuar shumë për të mbledhur një ekip i cili kërkon përsosmëri dhe që duan ta pëmirsojnë jetën e atyre me të cilët ne punojmë.

genom
Çfarë mund të bëjmë?
.01

Web Development

Gjëja e parë që dikush sheh nëse kërkon për biznesin tuaj në Google është uebsite, pse mos të krijojmë një përshtypje të parë të mirë.
Moderne, funksionale dhe të thjeshta, uebsitet që ne krijojmë përshtaten në çdo aspekt me biznesin tuaj duke i dhënë jetë uebfaqes.

Genom Rreth Nesh
Get an Offer - Besseres
.02

Social Media Management

Çelsësi i suksesit në një botë e cila po zhvendoset çdo ditë e më shumë në rrjetet sociale është pa dyshyim reprezintimi i denjë i biznesit tuaj në këto platforma, ne në Genom kujdesemi që çdo postim ta ketë një qëllimim specifik dhe planifikohet muaj më parë, duke analizuar çdo stasistikë dhe duke shikuar çdo detaj, reprezentimi juaj i denjë në rrjete sociale është në duar të sigurta me ne.

n
.03

Brendim

Gjithçka vjen te kjo, se sa është impakti i biznesit tuaj nga platformat online në audiencen në të cilën përpiqeni të keni një influnecë pozitive mbi produktin/biznesin tuaj.
Ne kujdesemi për të gjitha, duke filluar nga logoja, website, rrjetet sociale, me analiza të hollësishme dhe kampanja strategjike të planifikuara deri në detajin e fundit, brendi juaj do të ketë një zë të fuqishëm dhe të respektuar nga të gjithë për profesionalizëm.

o
.04

Video Editim

Ndoshta një fotografi është sa 1000 fjalë, por një video është sa 1 miljon.
Pa dyshim se formati më atraktiv dhe më i lehtë per tu shikuar nga të gjithë është video.Me një staf shumë kreativ Genom shquhet për krijimin e videove/animacioneve të pëlqyera nga të gjithë dhe përshtatshme për çdo platformë .

m
.05

SEO

75% të kërkimeve online fillojnë në Google!
Askush nuk dëshiron që ta shoh veten në faqen e 54 në google,në këtë garë të pafundme për tu vendosur dhe qëndruar në faqen e parë, Genom është partneri juaj perfekt, ne kemi studiuar dhe akoma vazhdojmë të studiojmë këtë lëmi në mënyrë që ju të qëndroni gjithmonë relevant dhe para konkurencës.

 

Qëllimi

Ne në Genom besojmë se të gjithë meritojnë një përfaqësim të denjë dhe profesional në botën e internetit, shërbimet që ne i ofrojmë të kombinuara me studime të detajuara të tregut dhe shumë punë besojmë se ndihmojnë në arritjet sa më të shpejta të këtij qëllimi.

Rekomandimet
151269167_10165206970165195_817694450533400587_n
Jeton Zogjani

Kur ke vullnet;

Rastesisht u takuam ne FB me disa djem të ri, takimi ne për rrjetet sociale te bënë pak skeptik.

N’rrjetet sociale ka shume fake-news, por keta djem ma ndryshun mendimin qysh ne takimin e pare.
Kompania e tyre quhet “GENOM”

“GENOM” merret me menagjimin e rrjeteve sociale, dhe krijimin e web-it.
Nuk mundem të përshkruaj përkushtimin dhe vullnetin qe e kan për punë. Thjeshtë shumë puntor, dhe të përgjegjshëm.
Portalin tonë KOMPASI.net “GENOM” e punoj, unë përsonalisht ju falenderoj për punën që keni bë në kohë reale, dhe flekisibilitetin që keni tregu në punë!
Unë Jeton Zogjani do te flas, dhe do te ju rekomandoj kudo qe kerkoheni në keto fusha!
I lumtur pa masë që bashkpunimi ynë do të vazhdoj...

cover
Kompasi.net
Online news portal
Klientët
0
BRENDIME
0
RRJETE SOCIALE
0
UEBFAQE
0
APLIKACION MOBIL
Genom

Creative Agency
we solve your problem
in product design

About

Genom operon që nga viti 2018, kryesisht me projekte të tregut vendor nga industri dhe sfera të ndryshme. Genom ka marrë pjesë edhe në  projekte jashtë vendit duke treguar suksese të mëdha.

Info:

Ferizaj, 70000

+383 49 610 778
info@genomcode.com